onsdag, september 29

Karaktär? Någon?

Jag har så sjukt dålig karaktär. Vad är meningen med att fullständigt mula in två stora praliner, 30 sekunder innan det är dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen? Det var ju inte ens speciellt gott. Falsk bullemi?

Spansk-svenska ordboken

Lilla S läser ur Spansk-Svenska ordboken för mig. Så här låter det:
"Å´då skriver man E S P O också... gör du det nu? Ok. Bläddrar så fort och då kommer du också. Jag behöver inte om jag inte vill. Ååååå...konstiga, tycker jag! Att man kan inte, inte pilla på pillesnoppen också kan man inte pilla på örhängen. Oj!"

Nu börjar Bolli - vi måste rusa!

söndag, september 26

Ingen stress

Idag har vi hunnit massor redan. Tyvärr glömmer jag att ta med mig kameran, men det ska bli en annan dag. Vi har blivit fodervärd på en ponny. Hon är 16 år och heter Alice. Världens finaste lilla ponny är det och Lilla M och Lilla S älskar henne. Det gör jag med - trots att hon är en ponny. Idag har hon flyttat. Till ett deluxboende (skulle jag tycka om jag var en liten ponny). Stor, fin, ljus box med massa plats. Fin kompis. Islandshästen Tindra. Vi sköter om och rider på henne så mycket vi bara hinner, men de dagar då det kör ihop sig fixar hyresvärlden Monica alltihopa. Det är inte bara att ha häst...Vi skyndade hem eftersom Lilla M hade kalastid att passa. Skjutsa till kalaset, ut och "hösta" på gården - alltså slänga sommarblommor, ta in krukor, göra plats för trädgårdsmöblerna i förrådet, plocka ihop alla leksaker, trehjuling, traktor och trehundratusen småsaker såsom spadar, hinkar och diverse annat. Och sist men inte minst hinna klippa gräset för sista gången (det sa jag förra gången vi klippte också). Ikväll äter vi kräftor och dricker ett gott vin. Imorgon hoppar vi in i ekorrhjulet igen och vips är fredagen här.

fredag, september 24

Jag är tillbaka. Vad tycks?

Ps. Bildbevis på den nya, korta frisyren kommer inom kort. Jag kan ju inte släppa alla "cliffhangers" på en gång!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?

Maja 6 år 004Maja 6 år 050 Maja 6 år 007 Maja 6 år 011 Maja 6 år 018 Maja 6 år 029 Maja 6 år 037Den 17 september fyllde Lilla M 6 år. Vi firade i dagarna tre med familj och vänner. Barbiertårta is the shit!

Honeymoon

Mallis 2010 042

Cala D´or.

Vi styrde kosan mot Mallorca. Där var vi nykära och spenderade 4 månader år 2000 när Magnus jobbade där som golfinstruktör. Det var underbart att komma tillbaka. Vi hyrde bil och hann runt hela ön. Vi älskar Mallis!

Mallis 2010 079

Es Trenc

Mallis 2010 108 Palma

14/8 2010 The Day Of My Life

IMG_1383_redigerad_2IMG_1487_redigerad_2Vigseln skedde i Galtströms kyrka den 14 augusti. Vädret var strålande och allt, verkligen allt klaffade och var superhärligt! Tack kära familj och alla underbara vänner för att ni gjorde dagen till ett oförglömligt minne.

torsdag, september 23

Ska jag eller ska jag inte?

Det har hänt så sjukt många saker som jag borde dela med mig av på bloggen, men jag har liksom inte riktigt lust. Jag ska ta mig en funderare och ta ett beslut snarast hurvida denna blogga skall leva vidare eller gå i ide - inte dö. Det låter hemskt.

Under tiden jag funderar kan ni suga på några karameller:

1. Jag och Magnus har gift oss. Det var en underbar dag!
2. Jag och Magnus har varit på honeymoon. Det var en underbart!
3. Magnus har fyllt år. Ganska många.
4. Lilla M har fyllt år. Inte så många.
5. Jag har klippt av mig håret. Det är sant.
6. Jag har gått ner 10 kg. Det är inte sant.

So long - see you later!