söndag, juni 21

“Lördagsmys”

Vi bäddade ner småtjejerna med snuttar, tuttar & filtar i soffan och tog fram lite lördagsmys till Lilla W. Salta pinnar och fanta. Filmen börjar. -Den verkar lite våldsam sa jag till mannen i huset.

-W får du verkligen se den här filmen frågade jag? JAAAA, du kan ringa till pappa och fråga om du inte tror mig, men ring INTE till mamma.

Tomb raider 2: Lara Croft and the cradle of life

Amerikansk äventyrsfilm från 2003. Arkeologen Lara Croft kan ha gjort det största arkeologiska upptäckten i historien, en karta som kan leda till den mytomspunna Pandoras ask. Dessvärre lyckas den elake forskaren Jonathan Reiss komma över kartan och Lara Croft får i uppdrag att se till att den kommer i rätta händer igen. Lara tar med sig Terry Sheridan och de två beger sig iväg på jakt efter karten. Det blir ett fartfyllt äventyr som tar paret över flera kontinenter i jakten på kartan. Ådersgräns 11 år.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

enda kommentaren från pappan är att det är ok!

Fundering: är W rätt person att fråga om han får se...

s.m.i.l.e sa...

Hej!! Du kom tillbaka med råge! En massa inlägg på en gång. Låter som ni haft en mysig midsommar. Härligt. Det hade vi med, fast nån midsommarstång och dans blev det inte. Det regnade bort.