fredag, november 21

FREDAG

Skriver denna mening varje fredag - Jag älskar fredagar! Det är veckans bästa dag. Spelar ingen roll att man jobbar, för det är så mysig fredagstämning överallt. Även på jobbet. På förmiddagsfikat dukar vi fram frukost som brukar bestå av nybakat bröd, bregott, ost, skinka, grönsaker, ägg, kaviar, brieost, mm, mm. Skriver inte det här för att fresta de med den misslyckade fiskgratängen i Indien...Den så faktisk god ut! http://toorn.blogspot.com/
Magnus och jag ska åka och handla "fredagsmys" på lunchen, så vi slipper efter jobbet. Fredagsmys är ett begrepp som Maja kommit på. Det ska enl. henne vara: Mozarella ost, oliver - gärna svarta, crostini och olivcream. Det slinker nog ner fler godsaker i korgen, för vi ska göra pizza ikväll. Jag tror det blir den här. Recept från Leila, såklart!




Ps. Hoppningen med Casse gick jättebra igår! imorgon ska jag rida lektion för Jessika Rick.

http://www.succurro-online.se/testjessika.htm

Jessika Rick är beteendevetare och idrottspsykologisk rådgivare med ämnesbredd inom psykologi och pedagogik, utbildad vid Halmstads högskola. Hon är diplomerad hästmassör hos Axelsons Massageinstitut, med fördjupade kunskaper inom hästens anatomi och rörelsemekanik genom Sveriges Lantbruksuniversitets försorg.
Själv dressyrryttare och med erfarenhet att utbilda hästar upp till msv nivå, håller hon dressyrlektioner med inriktning på kroppsmedvetenhet och fokus. Hennes djupa pedagogiska och psykologiska kunskaper gör henne till en intressant och engagerande lärare.


Lägger ev ut lite bilder på det imorgon. Magnus, Maja & Signe ska följa med med filmkamera och kamera i högsta hugg!


Inga kommentarer: