onsdag, december 17

Dag 3

   08 023 

Började dagen med ett dopp i poolen. Som vanligt. Temperaturen ligger ständigt på ca 30 grader. Ingen större skillnad under nattetid. Det går ner till ca 27. Vattnet i poolen känns dock lite kyligt tills man doppat sig (men det är säkert ca 26 grader varmt...)

08 014 08 020

Mamma och jag torkar i solen och Lilla S flyter som en kork.

08 017

Maja hoppar från kanten för 358:e gången...idag!

Efter badet tog vi en snabb lunch hemma i lägenheten innan vi for till stans stora, "lyxiga" shoppingcenter - Spencer Plaza. Där shoppade vi några nya sjalar, en ny mugg till Lilla S och en leksak till Lilla M. Härifrån ville vi ganska snabbt och vi for vidare till Auroville. Där säljer de fina lampor, rökelser, tavlor, mm. Vi fick med oss lite småsaker hem + en tavla som Anna och Fredrik har lovat att skeppa hem till oss. Tyvärr glömde vi den i "lillens" bil (Lillen är en av de två chaufförer som servar oss hela dagarna), men vi hoppas att den ligger kvar imorgon. Efter detta var det bara skoaffären kvar. Magnus, Lilla S & pappa väntade ute med tiggarna medan jag, Anna & mamma gick in och shoppade två par sandaler åt mig. Jättefina!

08 03008 033

En Indisk taxi.                         En Indisk Tuk-Tuk.

 08 03408 042

 08 04308 045 På vägen hem passade jag på att ta några kort på omgivningen. Det kanske är svårt att se, men det är så otroligt slitet, smutsigt och ruckligt precis överallt. Vi har inte hittills åkt någonstans och sagt; Åååå...men titta vad fint! Det verkar inte existera sådana platser (förutom där vi bor på Grayshott). Bilden på bussen blev väldigt nära, men jag ska försöka fånga en till.

08 046 08 054

Nu har vi precis spelat spel och ätit god middag som Nimi (Anna & Fredriks maid lagat). Det var kycklinglårfilé, hembakade nanbröd, paneer i tomatsås. Paneer är en ost som påminner av en blandning av feta- och haloumii. Den kan man steka, koka eller grilla. Smaskens. Nu är det läggdags. Fredrik skall åka till Deli imorgon klockan 04:30. Här i Chennai spår de regn. Om det infaller blir det nog lite mer shopping. Om solen skiner åker vi till "klubben" och badar. Polen på Grayshott är stängd på torsdagar för rengöring. Som ni ser har vi det bra och vi hopas att ni där hemma har det oxå. God natt!

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Åh, brödet som är så gott. Nästan så att man blir sugen på att gå på Tandoori. :) Bikinibild också. Underbart att se, gumman!

Anonym sa...

Herregud Cajan, er går det verkligen ingen nöd på!!
Ni lever ju västa lyxlivet...
Kul att följa er "vardag", själv suktar jag själv efter värme o avkopplin här hemma i S-vall.

Ha en fortsatt trevllig semester och en god Jul!!

Hälsa Mangan o kidsen


Många kramar Anna