torsdag, december 18

Dag 4

Solen skiner från en disig himmel och det är riktigt varmt. Vi var förberedda på regn idag, men icke. Först hade vi tänkt åka till klubben och bada, men Anna fick oss på andra tankar, så vi for på utflykt till: Dakshina Chitra.

 08 019

Det är ett utflyktsmål en bit utanför stan där de har byggt upp miniatyrer av indiska byar som visar hur man levde och verkade förr i tiden. Det var fint, men varmt och vi var alla trötta efter vandring i två timmar. Wilmer & Maja köpte fioler (hur tänkte vi då?) och målade krukor.

08 032 08 051

08 078

Bilturen var underhållande som vanligt, men det var extra roligt att komma utanför stan. Många kossor, getter och fattiga människor. Chandran (chauffören) passade på att visa var han bor och i vilken skola hans två barn går i. Maja somnade i bilen på väg hem och det var tur för ikväll har vi varit ute på riktigt gallej!

Nu har vi faktiskt varit på ett ställe och sagt; Åååå..vad fint!Nordindisk restaurang på Hotell Sheraton Chennai.

08 116 08 122

08 124 08 130

Kockarna lagar fantasktisk god mat. Vi åt linser, kyckling i god sås, lamm och nanbröd. Smaskens! Klart godast hittills.

08 132

Orkester i lobbyn. Maja & Wilmer dansade. Hmmm...vet inte om det var så passande med två dansande lintottar på lyxhotell, men alla skrattade gott, så jag antar att det var okej!

08 136 08 139

Denna fina man höll upp dörrar, hälsade välkommen och hjälpte till att få in "alla" barn i bilen. Kan väl inte begära annat när vi ätit för mer än två indiska månadslöner.

Imorgon ska vi bara bada och sola här hemma för; "blekfisar är vi allihopa, allihopa, allihopa"... Det är ju bra om vi hinner bränna på fläsket lite innan vi åker ut till Temple Bay på lördag morgon. Där finns det inte så mycket att göra förrutom att sola och bada, så håll tummarna för att det underbara vädret håller i sig. Nu är det läggdags. Maja kom precis och vill att mamma ska ligga med henne i sängen, så nu går vi och kryper ner. God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Gud va skönt ni ser ut att ha det!! och va gullig maja och wilmer är på kortet ;D här i sundsvall är det en plus grad och jätte halt överallt och ingenting spännande händer;P Casse mår också bra har faktiskt ridit hela den här veckan och han har haft en redig träningsvärk sen träningen förra helgen så nu ska han bärjas hård tränas;d och från o med i dag så har jag lov!! ska bli så skönt.. Josef hälsar också han har hittat numret till anna-lena nu ;D så han ska ringa i morgon! han har fått erbjudande att kankse flytta till spanien ngr månader och jobba också men vi får se hur det blir de! Ni får ha det så himla bra! och ha en trevlig jul:D kram Matilda och josef