måndag, april 20

Dagens utflykt

Vad underbart det är att kliva upp 05:00! Det finns andra stunder på dygnet då jag är en mycket bättre mamma. När klockan är 07:00 är vi klar med allt. Morgonvällingen uppdrucken, två avsnitt Dora avklarade, dataspelen spelade minst två gånger, tidningen läst, kaffet kokat & uppdrucket, frukosten uppäten, duschade, kläder på. Klar! Och vi har tagit det lugnt. Synd bara att de som kan tänkas umgås med oss på måndagar inte ens klivit ur sängen vid den här tidpunkten. De tar sovmorgon. Passar på när de ändå är lediga liksom. Sånt förekommer inte här. Uppe före tuppen är vårt motto!

Lilla M & Lilla S startade upp vid datorn. Lilla M har hittat ett nytt spel. Nalle Phu – Skolstart och eftersom Nalle Phu just för tillfället är Lilla S favorit sitter hon snällt bredvid och tittar på.

Kacka 001

Väl ute, blev det en tur till “Ankeborg” där skulle vi “kacka bulla”, alltså ge änderna gamla lussekatter! Lilla M & Lilla S kastade & matade, men Lilla S tyckte det var tryggast i vagnen. De kan ju bli ganska närgångna de små rackarna.

Kacka 013 Kacka 015

Det var inte bara änderna & måsarna som gillade Mimmis gamla julbröd!

Kacka 021 Kacka 040

Inga kommentarer: