fredag, april 24

På begäran

På väggen har vi provat några olika varianter, såsom olika färger, fondvägg och nu sist brädor. Det är också vad vi fastnat för och tycker blev bäst. De vi har använt är: Brädor av dimension 21x95 med en hyvlad sida och en rå/finsågad. Vi vände den hyvlade/släta sidan utåt och målade med en matt vit färg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I stora allrummet har vi använt oss av samma sak i taket och det var egentligen där det började. Vi gillar den lite råa looken. Min kära sambo påpekade just att det gick år ca 3000 skruvar till taket. Han vill inte göra om det. Vi målade alla brädor en gång på tre sidor innan vi satte upp dem, på gott och ont eftersom de slog sig lite när de torkade, men det blev bra till slut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I öriga tak & på väggar är det vanliga gipsskivor som är spacklade, slipade och målade med vanlig vit väggfärg. Vi använde inte den vitaste vit. Vi tog den första på gråskalan S-0500N (tror jag). Något rum är tapetserat, men med vit, diskret tapet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helhetsbild

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helhetsbild

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Det känns inte alls konstigt med skarvar mellan trävägg/gipsvägg eller trätak/gipstak. I taket har vi lister men inte på väggen, det bara bryter av och det stör inte alls.

5 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Snyyyyggt! Jättesnyggt!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Vråååååååååååååålsnyggt! Perfekt! Jag blir förälskad och SKA ha likadant NU!!!!!!

Tack! :)

Kram!

Cathrin sa...

Urtjusigt!

DRÖMHUSET sa...

Så snyggt ni har det!!!

Kram Sofie

Sandra sa...

Grymt! Vilket vackert hem! Vill också ha en villa. I Sundsvall :-)