måndag, januari 26

Bruce Springsteen i all ära…

Tre av fem bloggar jag kikat in på den senaste kvarten har precis fixat biljetter till Bruce Springsteen på Stadion i Stockholm i juni. Inget tvivel om att det blir en konsert i världsklass! Ingen avundsjuka i rösten, men vi är faktiskt jätteglada över våra biljetter till Bo Kaspers Orkester i Tonhallen i februari– sådeså!

1005061_9

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det ska bli jätte skoj! Jag vet inte, vi har inte pratat med dom om det iaf (kanske att krille ha gjort det men inte jag). Tror att det blir krilles kompisar vi åker med, men ingenting klart en. A&M åker nog med sandra & Håkan i vilket fall.
Skönt för Maja att hon är på benen igen! Hoppas ni är helt friska snart.

Kraaam Sofia

s.m.i.l.e sa...

Jag skulle kunna tänka mig bägge. Visst är det härligt att gå på koncert!

Annelie Johnsson sa...

Själv ska jag o kolla på Melodifestivalens deltävling Malmö om ett par veckor, töntigt? Kanske, men det bjuder jag på, är schlagernörd ut i fingerspetsarna. Att försöka få biljetter till finalen var typ stört omöjligt, men Malmö Arena kan ju alltid vara nåt...

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Testa att ha en mjukare pensel, och jobba utifrån bilden inåt, med mindre o mindre pensel efterhand, så ska det nog gå bra. Glöm inte att zooma in bilden, så der du lättare var du behöver pytsa i lite.
/annelie