lördag, januari 31

Skid-SM i Sundsvall

Den här veckan har vi haft Skid-SM på Södra Berget i Sundsvall. Vi gästas av duktigare åkare såsom Charlotte Kalla & Anders Södergren. 09_319

09_307

Men vi har också en duktig åkare. Vad än denna lilla unge tar sig för så gör hon det med bravur! Hon måste bli något stort. Vem brås hon på? Inga problem att ta med henne ett helt varv runt Sidsjön.

09_323 09_322

När vi hade åkt skidor i två timmar och haft fikapaus i värmestugan med varm choklad, mackor med ost & skinka, ägg & prinskorv, sa hon: mamma, vet du vad jag tycker var roligast idag? -När vi åkte skidor i “skidleken” (ett område som Friluftsfrämjandet byggt upp för barn med tunnlar, käppar och gupp). Vet du vad som var tråkigast? När vi fikade. Det är mammas tjej de´! Jag har aldrig heller gillat det. Yeeaaa right!

09_293 09_296

1 kommentar:

s.m.i.l.e sa...

Hahaha! De är verkligen för roliga de små! Låter som ni haft en mysig dag. Vi vaknade till snö idag, men det är inte många cm på marken än och det snöar väldigt tunnt pudrigt snö, så det vete sjutton om det hinner bli pulkasnö ens innan det försvinner. Men det snöar i alla fall! Nu (kanske) jag ska ge mig på att baka kanelbullar. Kram och ha en trevlig söndag!